come back

Fuh da bersawang dah blog aku ni..maklum lah lama xupdate..
to my followers, sowie sbb lama xupdate blog..
msti kowng rindu aku kan...ececeh..hehe
aku bz la cket..due to my work load..haha..bnyak gle keje xceap..sbb 2 lah xsmpat luangkan msa nk mencetus idea nk tulis apa..la nie keja da ciap...happy..happy!..

ptg ni aku nk g KL lak..anta logbook,case stdy aku yg da ciap 2..rinduu..nk jmpe sume..kwn2..lectrr..sume la...lepak2 kt sna n then blik la..pastu bermula la xtvt aku selama 9weeks..nk bt ape ek..lama 2...nk keje? hmm..okey je..nk gak aku cri duit poket cket..da la sem nie boros je..nk smpan pun xbley..laju je duit jalan..heeee...tp 2 lah..nk kua susah nye..dok umah lg le nmpak gayanya..makan..tido jee...hahaha..anak dara..anak dara.. =P

sincerely
didi's

I had been tagged again..from my beloved aunty

THE RULES ARE SIMPLE.. USE GOOGLE IMAGE TO SEARCH THE ANSWER TO THE QUESTIONS BELOW. THEN U MUST CHOOSE A PICTURE IN THE FIRST PAGE OF RESULT AND POST

AS UR ANSWER. AFTER THAT TAG 12 PEOPLES...


THE AGE OF YOUR NEXT BIRTHDAY


PLACE I LIKE TO TRAVEL THE MOST


MY FAVOURITE FOOD


NICKNAME THAT I HAVE


MY FAVOURITE COLOUR


THE CITY I LIVE NOW


THE PLACE I WAS BORN


MY COLLEGE MAJOR



MY BAD HABIT


MY HOBBY



MY WISH



ALSO LIKE TO TAG..

>Wanie
>Laila
>Afif
>Sape2 sja..

video

Cite hang tuah ni dialeh ke bahasa kedah
lawak gle..aku gelak smpai pecah perut..

Location: Radix oriential chinese cuisine


Scene 1 :
0n 13th sept, lepas abes je ari keje ari ahad 2,we're planning to berbuka kt ROC. tp before 2 kterng g book lu tempat,biase la blan2 puasa nie kan..6 orng sekali sumbat dlm 1 kete,amacam? cm tin sadin kan..huhu..nsib bek kecik je dak2 nie..Pastu lepas 2 aini ckp nk g beli tudung plak..haha..Onway nk g beli tudung 2, ternmpak la butik ariani.ala model bini mawi 2..ekin..teringin la gak nk g tgk.. Elok2 masuk je butik 2 perghh!! Tdung sume harga beratus2..so kteorng pun bt keputusan kelua blik..huhu..xsnggup rasanya..

Scene ke 2 :
Pada hari kejadian, mse aku nga drive,tetiba je nmpak je mamat ne tah,ade la dlm 5 org kot,dok dlm kete myvi dok lmbai2 kt kteong, nk dijadikan cerita, si dak qila sje je lambai blik kt mamat2 2, so bermula lah adegan kejar mengejar..kteong pun xsngka mamat2 2 nk u-turn blik ikot ktorng, ngeri gle!! Aku pun bt keputusan park kt tmpat yg agak2 xnmpak.. Fuh..ingatke da lepas, rupanya mamat2 2 betol2 berada kt belakang kete. Agaknya diorang sje je ak ngusik,sbbnye diorng bla cm 2 je..huhu..nsb be la xjd pape.kalo x cuak gak aku..ngeee..

Scene ke 3:
13 aribulan 2 gak besday qila sbnrnye (wei da 20taun da ko)..Aina,asma,adila,aini plan nk smbut besday qila ngan aku serentak, memandangkan ktorng lahir pd blan yg sma,nk save bajet kta dpa..kuang asam tol..huhu..but actually i'm very appreciate that, thank babes!!

Scene ke 4-finale
Bermula la acara lantak melantak kt ROC. Suma menu2 kt sni berasaskan chinese food(da nama pun chinese cuisine kan)..makanan die bez n sedap walaupun rasa cm agak mahal tp aku rasa agak berpatutan la ngan servis kt sni..


chinese food!!



Dak2 nie sja ja letak nma aku azima


Aqila n me smbut bezday sama wlaupun xcukup umo lg aku..huhu



Here we are..




Pose gedix!



Aini,asma n aina ngah menunggu untuk melantak





Thanks 4 wanie kerane bg award kt aku..huhu(walaupun xtau award ni utk pe) hehe


5 fakta menarik tentang pemberi award

1.Pandai melukis
2.comey
3.Agak kelam kabut
4.Single n available (hahaha)
5.Kuat makan..haha..

10 fakta tentang diri sendiri

1. Aku suka makan
2. Cucu sulong dlm family mak aku..
3. Org panggil aku kaklong,diana,didie,di,yana,naimah(nama manja masa kecik2)..hehe
4.Selalu diaangap bdak sekola oleh sebab fizikal aku yg kecik..
5. Suka karaoke
6. i love guitarist..haha...
7. Kuat gile melatah (sumbody please help me,nk kurangkan tabiat buruk nie!!)
8. Fanatik gle ngan drama jepun n korean
9. Shopaholic
10.Selalu gak le jd mangsa penganiayaan kwn2 aku mse kt kolej..diorang suke nk knekan aku..huhu..tp le nie da x lg.aku da maju..huhuhu..

10 orang yang dipilih utk diberikan award

1.Laila
2.Makcik Miza
3. Sape2 la
4. Sape2 lg
5. Sape yg nk buat
6. Sape yg rasa diri dia cun
7. Sape yg view blog nie
8. Sape2 yg rase diri dia ensem
9. Sape2 lah..
10. Sape yg nk award ni.. amek la free je

hehe..
happy holiday
Selamat Hari Raya..

Kebosanan

Kejap je rasa..rupanya ari ni da 15 hari umat islam berpuasa...
hmm aku?? hopefully berat badan aku makin turun..huhu..(xde keje laen nk pikir)..
nk turun ke?? nk kte blan puase ni aku kurang makn xle gak..time bebuka sume aku tibai..hish..

Aaa..aku hampir t'lupa sal buku log aku..yg bru je buat ciput..ade la dlm 2,3 hlai..cm ne nie..blan 10 nt da nk anta..bnyak lgi nk kne taip..ape sal mlas sgt ni diana!!

Ha'ah..case study pun xsentuh lgi..huahha..mlasnye!!..nk kte setan dok hasut..setan2 sume kne ikat blan puasa nie...tajuk pe tah aku wat?? emm..SLE? Hemolytic anemia? combination 2 penyakit nie jdilah tajuk case study aku SLE wif hemolytic anemia.. dga je cm gempak je kan..tp 1 hape pun xwat lg..huhu.. MUlai esok aku kne start wat nie!! (semangat)

Tag frOm wanie

NI tag dri wanie..kwn baek aku..aku t'view blog die.tgk die da boh nma aku soh wat tag ni..


1. Anda rasa anda hawt?


mane ade..(merendah diri)..


2. Upload gamba kesayangan anda






3. Kenapa anda suka ini?
Tah..xtau..sje suke2


4. Bila kali terakhir makan pizza?
Mse tgh2 blan 7


5. Apa yang anda buat sambil menyelesaikan tag ini?
Maen fb


6. Selain nama anda sendiri anda suka dipanggil dengan nama apa?
Didi,yana,kaklong


7. Tag lagi 6 orang tanpa kekesalan.
laila,makcik miza,afif,sape2 lgi la..


8. Siapa no.1 kpada anda?
A very cute fren


9. Bagaimana pula dengan no. 3?
My beloved brother


10. Bagaimana pula yang no. 4?
sape2 yg bace blog aku le


11. Katakan sesuatu kpada orang ke 2
I love u aunty ;)

12. Anda juga mungkin meminati?
Sape??

After i hav been complete my diploma course in 2010.
Continue : Degree medical technology
Duration of Course : 2 1/2 years
Start working :
24(age)

Next 10 year

Age : 30
Occupation : Scientific officer/staff investigator
Car : Toyota Prius
Status : married
Husband : Still looking..ahahaha
Children : 2 boys 1girl


Angan2 hanya tinggal angan2 jika tiada usaha yg dilakukan..i will work for it..hope my dream will comes true..aja!aja! fighting!

sehari di KL

HARI jumaat ari2 aku g kL..sje je la nk g jenjalan..pg 2 aku amek erl blik putrajaya rumah maksu..lalu la kot mid valley..rasa cm nk berenti je singgah..rindu gle..hehe.dlu dok sana kt c2 la tempat aku ngan kengkwan melepak...haha..tp memandangkan jam bru menunjukan pukul 7.30 aku membatalkan niat aku..mane ada shopping complex bukak lgi pepagi buta kan.. Sampai je kt erl aku g amek bas plak..xtau benarnye nak naek..before this aku amek cab je..tp mahal dowh..rm6..kalo nk bas 50 kupang jer..bley la jimat..aku plak nga pokai sekarang nie.Sampai2 je kt putrajaya sentral hp plak abes bateri..risau gak aku..takot abah aku col..kang xdpt col risau lak ye..so aku g la cari public phone..fush..melilau cari..xdak pun..aku ngan muka x malunye meminjam la phone pakcik jual kt c2..nsib baek la die bg pinjam..kalo x abes la..so aku menalifon maksu dan abah aku ckp aku da sampai..then aku amek bas pegi clinik maksu..

Sampai2 sana jer..dlm kol 8..ramai gle kt c2..maksu aku lak jg kaunter utk pesakit luar..tah ape la ramai sgt ari2..rupenye nye diowang buat screening for h1n1..aku tercongok kt c2 smpai le maksu aku soh aku blik lu.. So aku jalan je smpai rumah..smpai2 umah aku mula menjalankan xtvt kegemaran aku..taking a nap..haha..nap le sgt smpai kol 12 bru bangun.. lpas mandi2..aku g la siap nk g amek maksu aku lak..nsib bek die tinggal kunci moto kt uma..mula2 niat nk le g merempit kt kawasan p.jaya c2..tp tup2 roadtax plak xde..ayo..xleh le..tkot lak kau nk g jalan2 jauh..kalo g amek maksu xpe ar..dkt je..

Ptg 2 ku ngan family maksu btolak plak blik kedah..xde keje kan aku pegi sne..shari je dok...kteorang berbuka dlm kete je.sampai je kt R&R rawang bru melantak..hbes je melantak kteorng smbung le p'jalanan blik ke kg..heh.aku ngan alya kt belakang tido dri tol rawang smpai le ke btol2 dpn uma aku..xsedar langsung..smpai le kete paksu aku kne langgar pun xsedar...tdo mampus..hehehe
berenti melantak kt r&r rawang

dalam kete ondaway blik kedah







cinta terakhir




Cinta Terakhir/Aiman

Kau Cinta pertamaku
Engkau cinta terakhirku
Tiada apa yang bisa menafikan kasih kita...

Kau ayu dimataku
Satu antara seribu
Tiada tara didunia...

Mungkin kan terputus di tengah jalan
Mungkin kan terlerai tanpa ikatan
Usah ragu dengan takdir...

Mungkin kitakan berbeza haluan
Berakhirnya cerita percintaan
Segalanya ditentukan Tuhan....


*sedihnyer lagu nie..suke2..

H1N1 in the labs?!

Start semalam kwn2 aku kne flu..alhamdullilah nsb bek aku xkne..ak da cadangkan nk g check je..tp kak ton ckp ramai gle nk wat check..le ni da batok n selsema sket2 da kne g wat check...

Semalam aku dpt sample urine H1n1..takot gle..le nie sume staff2 n pelatih kt lab kne pakai mask evrytime.. sbbnye kteorang akan dpt smple yg maybe +ve penyakit selsema babi 2..bahaya..

*Kejap je rase mingu dpn last r aku dok kt biochem..lpas ni pindah microb lak..n pas 2 cyto..
xsaba rasanya nk cuti..


cm ninja plak



Holidayz 1st ogos!!



Pantai merdeka yang dah x cantik lg


ayuni n eka

seronok maen pantai

my adik wif kazen


Maktok & si kecil Alyssa


Bizday Ayuni



young mum farah



sukenye ayuni


ngan family makcik

pengalaman keje

ari ni da msok 3 ari da keje..aku n kwn2 aku sume di'tempatkan kt dlm 1 lab..lab biochem aku ngan aini msok section proses specimen, aina n dell wat urine test, kila n asma dok kt drug lab..nk kate bez tuh x le sgt..huhu..bosan r..sbb nye dok kt lab biochem 2 bkn wt pe pun sgt..sume mesin je yg run.tp biase r mula2 keje excited gak..sume lab staff so far okeh jeh.

tomorrow aini n aku maybe g section laen lak..

**smalam bezday aina..kteorng wat suprise party kt radix fried chicken.
happy bezday aina..sayang ko!!




peace!!


ngah melantak ayam tetiba si mama request nk amek gamba ngan aku plak =P


xsaba nk makan kek nie

our last pic..peace!

i really miss u,,

minggu dpan da stat practical,cepat je msa berlalu...rase berdeba plak nk msok keje..bkn pe..before dis,aku xpena pun expose ngan dunia keja as MLT.....hope everythin okey..hee

Teringat lak memory mse blaja..mcm2.ada suka..ada duka n mis my kolej.."alamanda"..kt sne lah aku blaja ape i2 erti persahabatan..ececeh..

kt bawah ni gamba mse kmi pegi genting,our last trip before goin to prac..bez sgt wlaupun time ni shana,nabila n dila x ikot.

kt bwn sume my best fren..asma,keyna,aina n qilah..syg korang sume..kami sume kan prac sekali kt kedah without keyna..sedih sgt sbbnye die xleh join kteorg nnti




gamba ni plak di snap mse g homestay kt mersing..gamba bersama 'penyu kuit'si shafiq...hehe..

Shuffle?!!

1st aku tau tarian ni,benci gle tgk bdk2 ni menari terkinja2, pusing2..huh..xtau penat ke.ngan music lak kuat mcm nk pecah gegendang telinga aku.penah gak lalu kt kawasan bdak2 shufle nie..ala tgk sume kecik2 la..adik2..pegi balik sekola dlu la.

Aku da terbaca la sedikit sejarah shuffle ni…ia berasal dr Melbourne Australia pd 1980an..dan skrang ni kenali lak di malaysia nie..

Pastu skrang ni ble cam suke lak tarian ni..ble kite da tau step2 nye cm seronok lak. Adik aku da aja sket la..tah die blaja dri mane pun aku xtau..mula2 cm kelaka je aku bt..pas2 kejap je da penat..xckup stamina lah,dah2 tanak wat dah...hehe..kelaka ble teringat En Nazri,lecturer aku owez perli faris dak classmate aku ble time lecture die. Sbbnye ade 1 hari faris shuffle dpn kelas smpi lupe die ade kt belakang ngah tgk.kakaka..

Sbenanye kalo fikir2 ade kebaikan gak shuffle nie..ie bley mengeluarkan peluh tanpa berlari2 hanya dgn mengikut rentak dan mendengar music..terpikir gak..bley kurus ke kalo aku bt selalu?! hehe..

Tag


1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
family and fren

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
t-shirt nike

3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
xkisah jnji kt tepi pantai

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
akhir hayat

5. Adakah anda dilamun cinta?
ntah le.

6. Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?
kedai pakcik sarip

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
bli novel kt mak "segalanya untukmu"

8. Apakah nama penuh kamu?
noordiana azima


9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
dua2 pun senang

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
hiro mizushima

11.Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu?
tanak sebut la.aku pham perasaan se2orng tg namanya x disebut nnti..

12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?
absolutely, tp mesin yg tolong.

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?
oversea.tgk pantai

14. Pelukan atau ciuman?
dua2..hahahh

15. 8 perkara yang amat saya gilai
*online
*shopping
*makan
*kuar ngan kawan
*vacation
*duit bnyak
*enfon
*kasut

16. 8 perkataan yang sering di ucapkan
malas la nk taip

17. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca
xingat

18. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali
byak lak soalan





video


i love dis song
kalo fham btol2..da lyric is so touching
lagu ni da lame
tp mse 1st time aku dga terus minat
till now..
huhu..

Kekasih yang tak dianggap-kertas band

Aku mentari
Tapi tak menghangatkan mu
Aku pelangi
Tak memberi warna dihidupmu
Aku sang bulan
Tak menerangi malammu
Akulah bintang
Yang hilang ditelan kegelapan

Selalu itu yang
Kau ucapkan padaku
Sebagai kekasih yang tak dianggap
Aku hanya bisa mencoba mengalah
Menahan setiap amarah

Aku sang bulan
Tak menerangi malammu
Akulah bintang
Yang hilang ditelan kegelapan

Sebagai kekasih yang tak dianggap
Aku hanya bisa mencoba mengalah
Menahan setiap amarah
Sebagai kekasih yang tak dianggap
Aku hanya bisa mencoba bersabar
Ku yakin kau kan berubah



huhu..sedih kan
perkara ni penah terjadi kepada salah seorang sahabatku.

My dear fren :
"mmg perit menjadi kekasih yang tak dianggap
jgn membazir air mata tuk org yg xpenah mengangapmu sebagai kekasih
don ever cry,be strong
buktikan kepadanye yg kite still mampu berdiri
percayalah masih ramai org diluar sna yg mampu membuatmu bahagia"




Pada 10 mei lalu rakyat di bumi ini menyambut hari ibu. seperti biasa pagi2 tuh aku wish mak aku and aku menghadiahkan ciuman yg selalu aku aku bagi kat mak aku.i love u mom!!. Sebagai anak sulung and perempuan lak 2 selalunya aku rapat dgn mak. pe pe hal sume aku cita kt mak aku.every masalah aku refer kt mak aku first. Senang kata lah mak aku mcm seorang sahabat. Sume barang kekadang kami kongsi.

Hari bapa lak x silap aku 16 june nie..ada orang kisah,ada org xkisah sgt pasal hari ni. Kdg 2 ada jugalah yang para bapa terasa. mcmlah mereka ni xbnyak sumbanganya pada kita.jgn lupa lak, kalo xdak ayah siapa lah kita nie...pada suma anak2 kt luar sana..jgn lupa ye sama2 kta menyambut hari bapa. hargailah mereka juga sebagai mana korang menghargai ibu anda.

Kat sni aku nk berkongsi ckit pasal abah aku..He is workholic,brown skin n his hair nipis cam anak2 nye.hehe, die x tinggi sgt,rendah je..mcm aku juga. Abah ni dikenali ramai. Pegi mana2 pun kalo xjmpak sape2 yg dia knal mesti xsah. abah seorang yang peramah. dia juga pandai bergaul.ku fikir kalo abah di letakkan di mana2 seorang diri pun dia boleh survive. Abah keja jauh dri rumah kadang2 seminggu sekali dia blik. dia mmg seorang yg kuat bekerja..kadang2 ari cuti pun dia pegi pejabat.selalu jgak aku dengar mak aku membebel.hehe.abah diam je..pasif..bkan dia takut ta. cuma xnak mengeruhkan keadaan..

dulu,
teringat lagi bile aku dok kt hostel, selalu gak call rumah pastu ble abah angkt phone kejap je cakap ngan dia x smpai 3 min,tnya kabar pun x pastu minx nk ckp ngan kt mak..bila ngan mak cita masalah mcm2,sembang2 lama pun xpe. Abah kt sebelah pun mau gak dgr pe la anak beranak ni ckp..

Ingat lagi bila aku sekolah rendah, mak masak sedap2.tp abah selalu plak balik lambat.kadang2 balik sekolah je kami terus makan smpai licin..lupa lak kt org yg blom makan lagi. Malam 2 bile abah balik keja,ingatke die da mkan kt luar..rupanya belom,mak aku plak lupa nk pesan soh die makan siap2 kt luar. then mak aku lak nk la masak laen for abah aku tp die ckp xyah. Sian aku tgk abah aku.makan ngan kicap je.tp dia xpenah merungut..itulah sifat neutral beliau.

Abah jga seorang yg rajin. Bila orang minx tolong pa pa, cpt ja dia membantu.walaupun time2 die letih sgt. n keja2 dia jrang bertangguh.

Seingat aku dri kecik smpai besar, abah xpenah pukul aku ngan adik2ku..jarang la die nk meninggikan suara. cuma dia akan menegur kalo kami bt pa pa kesalahan.Ingat lagi, aku selalu marah abah aku sbb pe tah xingat,kadang2 aku mara org laen,tp aku lepas kt abah,mak aku xberani lak aku wt cm 2..time 2 aku geram sgt,emosi xley nk kawal, abah jadi mangsa..tp abah diam je.xblas n xwat pa pa.. Aku xpenah minx maaf pun..itulah kesalahan terbesar aku penah bt..i really regret it...pas2 masa dok belaja nie aku terbaca article mengenai bapa, aku terus call and minx maaf kt dia.Aku banyak melakukan kesalahan..buat kali pertama aku menangis time call abah. Dia diam je, dga pe yg aku ckp..sedihh sgtt..Pastu aku xpena lagi mengulangi kesalahan yang sama..xnk dah.menyesal sgt.

Buat abah kaklong nk minx maaf kalo ada buat pa pa kesalahan yg nampak n x nmpak. Kaklong syg sgt kat mak ngan abah, thank for giving me a chance to live.. Without u, i'm not being here..
i want to tell u that u r the greatest father in the world! LoVeee U abah!!

Suara hati :
Kaklong

dedicated to :
Abah (Mohd Radzif b Ismail)

cerita aku...

dah brapa hri ye aku x update blog..!
bkn bz..sje je tanak update..

TErsangatlah letih ari ni..
tp ku gagahi jgk le semata-mata nk tulis blog
huhu..berbaloikah pengorbananku ini..
pagi td keje..smpai kul 2ptg..
keje aku??
jaga kedai KoOp kt skola aku..
huhu..jd la dripada aku menghabiskan beras kt rmah 2 je
boley2 gak aku cri duit poket..

pastu pkul 3 lak..aku bergegas nk pegi post office nk bt money order for muet
tp before tuh aku g bank lu..cucuk duit..kalo x nk bya ngan ape..kan..
bt nnti kene halau ngan kak muke garang kat pos office 2..
smpai je kt mesin ATM 2..
aku park kete betol2 kt c2....pastu ade hamba Allah mana tah..kuang asam g letak keta kt belakang keta mak aku 2.aku pun fikir2 nk kuar cmne sbb mmg ruang sempit gle nk pusing blik..kalo xde kete 2 blok blakng aku reverse je kuar..jadik dgn konfident aku pun pusing 2,3 kali nk lepas dri keta 2....org 2 xnk bganjak langsung dri tempat die....geram gle aku..
lama gak le ak amik mse nk lepas..last2 dgn selamatnye aku lepas gak..n then lalu la sebelah kete die..tgk die nga senyum sinis..(die gelakn aku sbb tgk aku terkial2 pusing kete)..rase2 cm nk langgar je kete die..mmtng2 kete besar.tp pikir2 nnti wt cm 2 kompem mak aku xbg aku drive dh..Ngan ati yg sebalnye aku memecut 100km/j(laju la 2 bg aku..sbb xpenah bwk lebih dri 80km/j)...smpai2 je post office aku ngan segera bt ape yg patot..n then drive blik umah..
tidoo...

*geram*

Nape blog aku ni bnyak element ijau..
haaah..sape nk tolong jawap..

Jawapannye aku mmg suke ngan hijau..
Hijau itu segar
Hijau 2 nyaman..
Hijau 2 sejuk..
Bila aku tgk hijau je fikiran aku rase tenang je..

aku suke tgk pokok2 kt rumah aku..
sumenye hijau belaka..
bilik aku pun hijau gak(turquoise)
Ruang tamu pun ijau..hehe..
coz aku yg cadangkan...
tp bju2 aku bkan ijau sume..kalo ijau sume
x universal la cm2...x berkembang plak rase....
hehe..

Lecturer aku ckp org yg suke ijau ni
kuat cemburu
ye ke?!..er..ntah le..ckp org tua2..
xtau betol ke x..huhu..


huh..ari ni nape tah aku terpanggil
nk menulis pasal si dia ni..
Dlu aku minat sgt kt die..
skrang pun still lgi..suke sgt hehe..

aku cte sume sal die kt osmate aku..
diorang kenal..kenal sgt..
and then member2 aku pun penah ckp..
ape la..asik2 cte sal die..boring..
but..aku x pedulik ape diowng kate..

banyak gambar die aku simpan..
dlm laptop..phone pun ade..
kdang2 wat walpaper gitu..
sampai skrang pun ade..

2 blan yg lepas kot aku bru tau..
yg tup2..die dah kwen..
betapa sedihnye hatiku ini..
aku tgk gambar die ngan wife die..
same cantik,same padan..
aku ni sape nk di banding kan dgn die
kenal pun x..

nsib bek la ade kwn2 yg memberi semangat
tuk aku teruskan kehidupan nie..
diorang kate..bkan die je lelaki yg ade..
ramai lg..

Tp aku x salahkan die pun..
mmg slah aku la..x berterus terang...
n aku pun tau..die 2 mmg ramai peminat..
xsangka juga lah die nk kwin pd umo yg mcam ni..





ni la dia orangnye....=)


my idol..my hiro..hehe..

Mizushima Hiro..
or lebey dikenali as nanba senpai.
bnyak da drama die belakon aku simpan


bace buku ke tuh......


ni la wife die..Ayaka Lida...singer from japan..cute couple kan..
i wish them happy together... :)


Newer Posts Older Posts Home